Cauta:

VREMEA EXACTĂ - Cum va fi vremea în Maramureş vineri, 21 aprilie

Categorie: Social | Autor: Cătă ŢINEGHE | (21 aprilie 2017, 07:22)

Ziua de vineri se caracterizează prin vreme schimbătoare şi rece. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi mai mult de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Doar local, o fulguială. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la minus 5 la 1-3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Baia Mare – 9 grade

Sighetu Marmaţiei – 9 grade

Borşa – 3 grade

Târgu Lăpuş – 7 grade

Ziua de sâmbătă aduce vreme închisă şi rece. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, ploi, lapoviţe şi ninsori şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme schimbătoare şi rece. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer variabil şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi şi lapoviţe. Vântul va prezenta intensificări. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer variabil şi vânt slab.

Categoria de subiect: vremea exacta; vremea baia mare; meteo maramures; cum va fi vremea; 21 aprilie 2017; prognoza; primavara
Adaugati un comentariu: