3.7 C
Baia Mare
marți, octombrie 22, 2024

Ioan Doru Dăncuș, primarul de Baia Mare, a sărbătorit alături de 117 cupluri la Nunta de Aur: „Povești de dragoste demne de un roman”

Recomandarea editorului

Zilele trecute, primarul municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, a organizat o festivitate specială în cinstea a 117 cupluri băimărene care au împlinit 50 de ani de căsnicie, marcând astfel Nunta de Aur. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru festiv, celebrând poveștile de dragoste pline de încredere, înțelegere și iubire ale seniorilor din comunitate.

”Povești de dragoste care ar merita, fiecare dintre ele, câte un roman al lor. 50 de ani de căsnicie cu bune și grele, cu încredere și înțelegere, cu iubire, dar și momente de cumpănă. Au trecut prin fiecare zi de mână, așa cum și-au promis și au dat totul, împreună, pentru a ne oferi nouă astăzi viața de care ne bucurăm. Au construit nu doar familii, ci modele demne de urmat de către toți cei din comunitatea noastră”, a declarat Ioan Doru Dăncuș, primarul municipiului Baia Mare.

Cuplurile și-au reînnoit jurămintele, iar ceremonia a inclus pahare de șampanie, tort festiv și dansuri, într-o atmosferă plină de bucurie și emoție.

În plus, primarul Ioan Doru Dăncuș a surprins audiența cu o interpretare muzicală personală, declarând cu umor că „nu mă cunoașteți drept un om care se ferește de provocări”.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri