22.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

3 detalii care fac ofertele de uși de garaj de la Alexiana unice!

Recomandarea editorului

Te-ai hotărât să achiziționezi ușa de garaj. Ai auzit probabil despre diversele tipuri existente și, dintre toate, cele secționale par să fie alegerea ta. Cel puțin varianta ușilor de garaj secționale de la Alexiana vine la pachet cu beneficii. Iată de ce oferta de la acest furnizor este unică!

#Ai garanții extinse

Așa cum vei găsi și în pagina oficială, respectiv alexiana.ro, ușile de garaj secționale sunt garantate până la 11 ani! Un termen extins, cum rar îți este dat să auzi. Iar faptul că această companie are continuitate, îți dă și mai multă încredere în faptul că ar fi bine să comanzi de aici. După primii doi ani de la montaj, prima revizie pe care trebuie să o faci este gratuită. Respectând regula din doi în doi ani, prelungești garanția până la 11 ani.

Dacă vorbim despre termene extinse, ar fi bine de amintit aici și termenul de retur. Este unul de asemenea extins, până la 45 de zile. Asta înseamnă că, dacă nu ești mulțumit de cum arată ușa de garaj, după montaj, ai timp de 45 de zile la dispoziție să te răzgândești.

#Ai servicii complete și unele gratuite

Atunci când îți pui în plan să rezolvi dotarea garajului cu o ușă, sunt mai mulți pași care se țin lanț unii de alții. Ai nevoie de măsurători precise, pe baza cărora să comanzi ușa de garaj potrivită. Ai nevoie de consiliere, de transport. Ei bine, în oferta de la Alexiana sunt și unele servicii gratuite, ceea ce te va încânta: soluțiile tehnice, măsurătorile, dar și transportul. Se aplică la orice comandă, indiferent de oraș. Echipele tehnice se deplasează la fața locului și măsoară, iar aceste detalii vor fi cele pe baza cărora se va realiza oferta personalizată finală.

De la același prestator de servicii vei solicita și restul serviciilor necesare, astfel încât va fi practic pentru tine.

#Cost rentabil

Inevitabil ajungem și la partea costului. “Cât costă?” este întrebarea care departajează foarte ușor ceea ce îți place, de ceea ce îți permiți să comanzi. Nu este cazul să faci un compromis. Ține cont și de faptul că ușa de garaj nu o vei schimba prea curând. Ofertele de la Alexiana sunt corecte, cu prețuri ce justifică calitatea produsului și a serviciilor incluse.

În pagina oficială, alexiana.ro, ai și un calculator virtual. Te poți folosi de acesta pentru a estima costul viitoarei uși de garaj. Poți solicita o ofertă și de aici până la comanda finală mai este doar un pas.

Beneficiile unice de client includ de asemenea și garantarea reală a ușii de garaj. Știai că acestea au un contor special, sigilat, montat pentru a garanta numărul de închideri/deschideri? Despre calitatea ușilor de garaj și despre durabilitatea lor poți afla mai multe online, din site sau din recenziile pe care le vei găsi online. Sunt o manieră transparentă prin care îți poți forma o opinie. Te-ai convins?

 

Contact:

www.alexiana.ro

[email protected]

0230560560

0755111222

Sursă foto: alexiana.ro

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri