3.7 C
Baia Mare
vineri, octombrie 18, 2024

Deputatul Brian Cristian (USR) mesaj dur de Ziua Mondială a Muncii Decente: „Sute de mii de români care muncesc în condiții grele sunt ignorați de social-democrați și peneliști, care își apără doar propriile interese și pe ale privilegiaților lor”

Recomandarea editorului

Astăzi este Ziua Mondială a Muncii Decente, dar deputatul USR Brian Cristian susține că guvernanții României ignoră cu desăvârșire importanța acestui subiect. „Nu cred că vom vedea prea mulți parlamentari discutând despre asta”, afirmă deputatul, care, împreună cu colegii săi din USR, luptă de aproape patru ani pentru drepturile celor care muncesc în condiții dificile. Aceștia nu beneficiază de tratamentele privilegiate de care se bucură anumite categorii profesionale sprijinite de Coaliția PSD-PNL.

Brian Cristian critică aspru actuala guvernare, acuzând-o că protejează cu „sfințenie” pensiile speciale în timp ce ignoră nevoile lucrătorilor vulnerabili. Poziția USR este clară: pensiile speciale trebuie eliminate, iar principiul contributivității trebuie să fie universal aplicat. „Nimeni nu este mai special decât altul!”, subliniază deputatul.

Campania „STOP PENSII SPECIALE”, lansată de USR, a evidențiat publicului costurile uriașe asociate cu menținerea acestor privilegii. Cristian precizează că eliminarea pensiilor speciale este posibilă, însă doar dacă există voință politică. Din păcate, actuala coaliție PNL-PSD nu doar că menține aceste privilegii, ci creează legi pentru a le salva, în loc să le elimine. Proiectele de lege depuse de USR pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, primarilor și altor categorii au fost blocate de majoritatea parlamentară PSD-PNL.

„Sute de mii de români care muncesc în condiții grele sunt ignorați de social-democrați și peneliști, care își apără doar propriile interese și pe ale privilegiaților lor”, spune deputatul USR. Brian Cristian condamnă faptul că această guvernare „monstruoasă” continuă să arunce greutatea deciziilor sale pe umerii celor care muncesc cinstit pentru a-și întreține familiile.

„Continuăm să luptăm pentru pensii corecte și pentru condiții de muncă decente pentru toți!”, afirmă Brian Cristian. „O țară care își ignoră cetățenii onești, care muncesc cinstit, este o țară care și-a pierdut direcția!”

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri