20.7 C
Baia Mare
duminică, iulie 21, 2024

Acord de colaborare: Primarul interimar Doru Dăncuș și Alexandru Peterliceanu au reprezentat Baia Mare la un eveniment diplomatic organizat de Ambasadorul Republicii Arabe Egipt

Recomandarea editorului

Primarul interimar al municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș și cetățeanul de onoare Alexandru Peterliceanu au reprezentat orașul nostru la un eveniment de importanță marți, 27 februarie, organizat de Ambasadorul Republicii Arabe Egipt, Excelența Sa Moayad Fathallah Mohamed EL DALIE.

Reprezentanții administrației băimărene au dat curs invitației de a participa la recepția organizată în cinstea acordului de colaborare semnat între Asociația Nord pentru Cooperare și Integrare: Memorandumul de Înțelegere.

Doru Dăncuș: “Cultura este sufletul celor mai trainice relații diplomatice și de prietenie!”

„Am reprezentat cu mândrie Baia Mare la un eveniment diplomatic cu o însemnătate aparte pentru comunitatea noastră, la recepția oferită de Excelența Sa Moayad Fathallah Mohamed EL DALIE, Ambasadorul Republicii Arabe Egipt. Ambasadori din peste 40 de state, diplomați de carieră și oameni politici au răspuns invitației și s-au bucurat alături de noi la acest moment important pentru comunitatea băimăreană și pentru România.
Recepția a fost organizată în cinstea acordului de colaborare semnat între Asociația Nord pentru Cooperare și Integrare, reprezentată de binecunoscutul nostru cetățean de onoare al municipiului Baia Mare, Alexandru Peterliceanu și Liga Statelor Arabe: Memorandumul de Înțelegere.
Renumele municipiului nostru, dar și al României, ajunge astfel departe, până în Orientul Mijlociu, datorită eforturilor pe care ambasadorul nostru onorific, Alexandru Peterliceanu, le depune împreună cu o mână de oameni din Asociație, pentru apropierea dintre țara noastră și culturile orientale, arabo-africane.
Prin efortul ultimilor ani, Alexandru Peterliceanu a reușit prin proiectele sale să apropie națiuni diferite prin pasiunea comună pentru literatură și cultură. În numele meu și al băimărenilor, vă mulțumesc, Excelență!”, a declarat primarul interimar al municipiului Baia Mare, Doru Dăncuș.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri