17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

ACȚIUNE CA ÎN FILME ÎN MARAMUREȘ! Polițiștii și jandarmii au intrat în zonele Ponorâta și Nergheș ca în favele, echipați și înarmați! Percheziții și mandate de aducere puse în aplicare:

Recomandarea editorului

Miercuri, 22 mai, polițiștii au desfășurat o amplă acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, prevenire și combatere a faptelor ilegale de natură judiciară, în domeniul silvic, precum și pe linia respectării regimului domicilierii și reședinței.

Acțiunea, derulată în zona Ponorâta-Stârci de pe raza comunei Coroieni și în zona Nergheș din Târgu Lăpuș, a fost desfășurată de polițiștii orașului Târgu-Lăpuș și cei ai Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus, cu sprijinul jandarmilor maramureșeni. Astfel au fost legitimate 79 de persoane, au fost verificate 10 autovehicule, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere.

În urma activităților specifice a fost identificată o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat, reușindu-se recuperarea prejudiciului.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru încălcări ale prevederilor O.U.G. nr. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

Totodată, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de camătă. În cadrul activităților desfășurate cu sprijinul luptătorilor pentru Acțiuni Speciale, au fost ridicate mijloace de probă utile cauzei.

Polițiștii maramureșeni acționează permenent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, iar astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri