17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

ALEGERI LOCALE 2024: Gabriel Zetea a câștigat președinția Consiliului Județean Maramureș

Recomandarea editorului

Deputatul Gabriel Zetea, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș a câștigat alegerile la o diferență de peste 13.000 de voturi față de următorul candidat: Gabriel Zetea 36,78% (74.153 voturi), urmat de Gabriel Ștețco de la PNL cu 30,23% (60.940 voturi) și Darius Pop de la AUR cu 8,54% (17.218).

Mesajul lui Gabriel Zetea pentru maramureșeni

Tot ce dăinuiește se construiește iar eu am construit, în toți acești ani, încrederea maramureșenilor în mine și în echipa PSD Maramureș. Cu voi și datorită vouă am ajuns la finalul campaniei electorale, învingători. Acest succes vine însă cu o mare responsabilitate. Încrederea pe care maramureșenii, băimărenii, sighetenii, borșenii și toți ceilalți ne-au acordat-o este fundamentul pe care am construit programul nostru pentru Maramureș.
Am spus, pe parcursul întregii campanii electorale, că există viață după 9 iunie. Și cu siguranță există viață, chiar dacă unii suntem învingători iar alții au fost trimiși acasă, prin vot democratic și prin voința maramureșenilor. De azi, însă, campania electorală s-a încheiat și trebuie să ne așezăm cu toții la masa dialogului pentru a construi cu încredere pentru Maramureș. Felicit toți competitorii înscriși în această cursă electorală, dar felicit în primul rând maramureșenii, pentru că ei sunt cei care au decis prin vot covârșitor cine sunt liderii care vor să îi reprezinte în umătorii 4 ani.

Mulțumesc din suflet maramureșenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a mă întoarce la Consiliul Județean. Încă din prima zi a mandatului meu, împreună cu echipa mea, ne vom apuca de treabă și vom face tot ce am promis, într-un singur mandat. Vom redeschide șantierele în Maramureș și vom munci pentru proiectul meu de suflet, reîntregirea marii familii a Maramureșului. Invit toate partidele care vor avea reprezentanți în Consiliul Județean să dezbrace haina politică și să ne punem cu adevărat în slujba maramureșenilor! Pentru că suntem aleși pentru un singur mandat, iar în acești 4 ani avem datoria de a ne îndeplini toate promisiunile făcute!

Mulțumesc, dragi maramureșeni! Încrederea voastră este motivația mea pentru tot ce mi-am propus să realizez în următorii 4 ani, în Maramureș! Cu încredere!„, arată Gabriel Zetea.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri