26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Anamaria Chira întărește echipa social-democraților maramureșeni fiind aleasă vicepreședinte pe Domeniul învățământ/culte!

Recomandarea editorului

PSD Maramureș și-a întărit echipa cu încă un profesionist atunci când Anamaria Chira din Vișeu de Sus a ales să muncească alături de social-democrați și a fost votată în funcția de vicepreședinte al filialei județene pe Domeniul învățământ/culte. Căsătorită și mamă a doi copii, Alexandru și Tatiana, ambii studenți, Anamaria Chira este absolventă a Facultății de Teologie din cadrul UBB Cluj, Secția Litere și a Facultății de Știinte Economice, Secția Contabilitate și Informatică de Gestiune a Universității Vasile Goldiș Arad.

Începând cu anul 2006 administrează o pensiune în Viseu de Sus, mandria ei fiind promovarea valorilor autentice, sublinierea identității etno-folclorice a zonei, promovarea culturii tradiționale și a oamenilor locului, încercând să transforme fiecare turist care trece pragul pensiunii într-un ambasador al Maramureșului. Anamaria Chira face echipă bună și cu soțul ei, pe care îl sprijină în activitățile social-filantropice pe care le desfășoară în Protopopiatul Ortodox Vișeu de Sus.

Îmi doresc ca muncind în echipă alături de Vasile Coman, primarul orașului Vișeu de Sus, dar și împreună cu deputații Gheorghe Șimon și Gabriel Zetea și cu întreaga echipă PSD Maramureș să creăm o strategie de creștere a numărului de înnoptări în Maramureș. Acest lucru poate fi posibil prin consilierea micilor întreprinzători înspre atragerea de fonduri pentru dezvoltarea și diversificarea serviciilor dar și prin încurajarea inițiativelor locale de tip șezători, joc la șură, ateliere meșteșugărești. Am în vedere, de asemenea, participarea si includerea turiștilor în activități diverse dar și atragerea unor investitori în festivaluri de muzică folk, rock sau jazz în natură cu promovare la nivel național și internațional. Voi propune, de asemenea, programe de consiliere a micilor intreprinzatori pentru a se asocia și a-și diversifica oferta de servicii de entertainement care ar pute ainclude și activități gastronomice pentru turisti”, a declarat Anamaria Chira, vicepreședinte PSD Maramureș.

Reprezentantul PSD Maramureș în funcția de vicepreședinte consideră că este necesară promovarea mai intensă la nivel internațional a Maramureșului ca brand de țară. Un alt motiv care a determinat-o să activeze la nivel înalt în politica județeană este implementarea, la nivelul orașului Vișeu de Sus, a unor proiecte de dezvoltare a orașului care să pună accent pe tineret, fiind create centre de agrement în spații naturale targetate, conectate cu piste de biciclete, tiroliene, trasee de offroad.

Deoarece am la bază educație teologică îmi doresc ca zona socială să nu fie neglijată, iar seniorii noștri să beneficieze de mai multă atentie. Vreau să creăm un centru de zi în care vârstnicii să poată sa se conecteze și să se simtă utili în societate. Pentru cei aflați în situații mai delicate vreau să creăm un cămin unde să beneficieze de atenție, de îngrijire medicală și consiliere spirituală, să beneficieze de respect, demnitate și considerația care trebuie arătată unor oameni care au adus plus valoare societății de-a lungul vieții lor active”, a conchis Anamaria Chira, vicepreședinte PSD Maramureș.

Președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților și vicepreședinte PSD la nivel central a arătat că echipa județeană pe care o conduce s-a reformat, a învățat din greșelile trecutului și a ales să meargă înainte cu oameni noi, oameni respectați și apreciați în comunitățile din care provin, oameni care pot aduce idei benefice și inovatoare care să vină în sprijinul fiecărui cetățean.

Îi doresc bun venit alături de noi vicepreședintelui Anamaria Chira și o asigur că voi susține din toată inima ideile bune pe care le are, pentru că noi muncim pentru oameni”, a conchis liderul PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea.

Biroul de presă al PSD Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri