18.7 C
Baia Mare
luni, mai 20, 2024

Averse de toamnă și vreme neașteptat de călduroasă pentru perioada aceasta, în Maramureș

Recomandarea editorului

Odată cu temperaturile neașteptat de calde pentru această perioadă, cerul se pregătește să-și arate diversele fațete, promițând ploi temporare și vânt ușor până la moderat. Aceasta este prognoza pentru astăzi și zilele următoare în Maramureș. 

Potrivit ultimelor informații meteorologice, temperaturile maxime vor oscila între 18 și 21 de grade Celsius. Cele minime vor scădea la valori cuprinse între 5 și 8 grade Celsius. În ciuda acestei călduri neobișnuite, se anunță că cerul va fi acoperit de nori, cu perioade de ploi și aversă în a doua jumătate a zilei și prima parte a nopții.

Vântul se va menține relativ liniștit, cu mici intensificări temporare pe parcursul zilei, atingând viteze la rafală cuprinse în general între 55 și 65 km/h. Cu toate acestea, la altitudini mai înalte, de peste 1700 de metri, vânturile se vor transforma în rafale impresionante, atingând viteze de 80 până la 100 km/h.

Astfel, Maramureșul se pregătește să ofere o scenă demnă de toamna sa pitorească, îmbrăcându-se în nuanțe vii și oferind o simfonie meteorologică de neuitat. Chiar dacă vremea se încălzește, natura nu uită să-și arate capriciile specifice acestui anotimp plin de farmec.

Credit foto: Dan Mezok/Mănăstirea de la Rohia

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri