20.7 C
Baia Mare
duminică, iulie 21, 2024

Aveți grijă de unde cumpărați! Haine și jucării contrafăcute găsite de polițiști la 3 magazine din Baia Mare

Recomandarea editorului

Nouă infracțiuni constatate de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice. În cadrul unei acțiuni organizate și derulate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice luni, 1 aprilie a.c., au fost verificate trei societăți comerciale care derulează activități în domeniul comercializării de articole vestimentare în municipiul Baia Mare.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat nouă infracțiuni pe linia Legii nr. 84 din 1998 privind mărcile și indicațiile geografice. Au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 110 obiecte de îmbrăcăminte și jucării, care poară însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Valoarea produselor indisponibilizate este de aproximativ 10.000 de lei.

În continuare, sub supravegherea procurorului de caz, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, în vederea probării întregii activități infracționale

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri