17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

BREAKING NEWS: Mircea Dolha iese din lupta electorală pentru Primăria Baia Mare și îl susține pe Doru Dăncuș! Este primul din cei 16 candidați care face un pas în spate și își declară public susținerea pentru alt candidat:

Recomandarea editorului

Anunț de ulimă oră pe scena politică din Baia Mare! Mircea Dolha, candidatul PNCR pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare se retrage din cursa electorală, cu câteva zile înainte de ziua alegerilor. Dolha este primul din cei 16 candidați validați care se retrage, astfel, din lupta pentru primăria municipiului și îl susține pe primarul interimar Doru Dăncuș.

Anunțul a fost făcut chiar de către prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Mă bucur că #MirceaDolha a înțeles miza acestor alegeri locale și s-a retras din cursa electorală pentru a-l susține pe Dancus Ioan Doru, candidatul PSD la Primăria Baia Mare. Mircea a înțeles că interesul băimărenilor este mai presus de orice și a ales cea mai bună echipă pentru municipiul Baia Mare. Sper ca și alți candidați să aleagă intersul băimărenilor în defavoarea propriilor orgolii politice. Aveți în mine un partener în dezvoltarea și modernizarea municipiului Baia Mare și a întregului județ Maramureș. Este absolut necesar ca județul să se interconecteze la întreaga regiune și acest lucru trebuie să fie prioritatea zero a noii administrații. Doar așa, veți putea atrage noi investiții, crea noi locuri de muncă și veți avea mai multe fonduri pentru creșterea calității serviciilor sociale,se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a premierului.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri