23.7 C
Baia Mare
vineri, iunie 21, 2024

BUGET BAIA MARE 2024 | Pap Zsolt István, viceprimarul UDMR al municipiului: “Deși nu pot să zic că sunt 100% mulțumit de cum arată bugetul, în condițiile date a fost cea mai bună variantă care se putea face”.

Recomandarea editorului

În ședința de ieri a Consiliului Local s-a votat bugetul orașului aferent anului 2024. Aprobarea bugetului este foarte importantă pentru buna funcționare a administrației locale, de aceea este un lucru pozitiv că s-a reușit aprobarea lui.

Deși nu pot să zic că sunt 100% mulțumit de cum arată bugetul, în condițiile date a fost cea mai bună variantă care se putea face.

Legat de lista de investiții, document de bază prin care ne asumăm investițiile pe care le dorim să le realizăm, pe lângă obiectivele ce se regăseau în forma în care s-a introdus în ședință am cerut (împreună cu colegul Pintér Zsolt) introducerea unor investiții noi, cum ar fi:

  • suplimentarea bugetului cu 50.000 lei pentru acoperirea sumelor necesare campaniei de sterilizări câini.
  • începerea (faza studiu de fezabilitate) proiectului de realizare al unui pod rutier peste râul Firiza (zona Urbis/Colonia Topitorilor)
  • modernizare, extindere infrastructură rutieră (care să includă și lucrările de încasetare al pârâului) zona intersecției str Valea Roșie cu str Victoriei
  • extindere, lărgire carosabil la 4 benzi + pistă biciclete Bd. Unirii (între str. Vasile Alecsandri și str. Europa)
  • suplimentarea bugetului cu 50.000 lei pentru acoperirea sumelor necesare extinderii adăpostului public de câini.

Pap Zsolt Istvan,
Viceprimar UDMR municipiul Baia Mare

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri