20.7 C
Baia Mare
duminică, iulie 21, 2024

Conferință pluridisciplinară „MaraEmergencyMed” organizată de Spitalului Județean „Dr.Constantin Opriș” din Baia Mare în perioada 17-20 ianuarie 2024

Recomandarea editorului

La mijlocul lunii ianuarie, Baia Mare va deveni, pentru câteva zile, capitala excelenței în medicina de urgență. Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare organizează în perioada 17-20 ianuarie 2024, un eveniment medical de prestigiu: conferința pluridisciplinară de medicină de urgență „MaraEmergencyMed”. 

Evenimentul științific va reuni profesioniști de renume din domeniul medical, care vor aborda subiecte esențiale pentru îmbunătățirea calității îngrijirilor medicale de urgență și pentru salvarea de vieți.

Conferința „MaraEmergencyMed” se adresează atât medicilor și asistenților medicali din toate specialitățile medico-chirurgicale cât și altor categorii de specialiști din domeniul situațiilor de urgență, care se pot înscrie accesând platforma online: https://sptmm.ro.

„Vă așteptăm la ”MaraEmergencyMed” pentru a împărtăși cunoștințe, a dezvolta colaborări și a promova excelența în medicina de urgență”, arată managerul spitalului județean, George Alexandru Oros.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri