10.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

Cotos Robert, candidat USR Baia Mare la Consiliul Local: Suprailuminarea a minim cinci treceri de pietoni în fiecare an, în perioada 2024 – 2028

Recomandarea editorului

Proiectul are ca obiectiv reducerea semnificativă a riscului producerii accidentelor grave pe trecere de pietoni în municipiul Baia Mare.

Cu ajutorul cetățenilor orașului și a specialiștilor din primărie identificăm trecerile de pietoni, care necesită un astfel de sistem în oraș. Așadar, ne vom asigura că sistemul inteligent de protecție a pietonilor ajunge acolo unde este nevoie de el.

Sistemul acesta inteligent funcționează foarte simplu: în momentul în care pietonul se pregătește să traverseze, se declanșează senzorul de mișcare, iar lumina se intensifică pe toată lățimea trecerii de pietoni.

În acest mod ne asigurăm că băimărenii sunt văzuți la timp de șoferi și datorită senzorilor, lumina se intensifică doar atunci când sunt oameni care doresc să traverseze.

Suprailuminarea trecerilor de pietoni salvează vieți, iar siguranța băimărenilor este o prioritate pentru echipa USR Baia Mare.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri