10.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

De 1 Mai Muncitoresc, maramureșenii încing grătarele! De unde putem cumpăra mici de calitate, gustoși și pregătiți să sfârâie la jar?

Recomandarea editorului

Un nou an, un nou 1 Mai Muncitoresc în Baia Mare și Maramureș. Dacă o parte dintre petrecăreți s-au pregătit deja cu tot ce e necesar pentru un grătar și o voie bună că la carte, o mare parte preferă să cumpere tot ce au nevoie pentru o zi superbă chiar în momentul cu pricina. Iar pentru că 1 Mai nu ar fi 1 Mai fără mititei, vine întrebarea:

De unde putem cumpăra mici gustoși, de calitate?

Încă de la finele anului trecut vorbeam despre un nou magazin cu produse tradiționale sibiene, deschis în mall-ul Value Centre din Baia Mare. Stâna Sibianului, o adevărată oază de produse tradiționale, de la carne, mezeluri și afumături, brânzeturi și până la produse de panificație tradiționale, tinerii antreprenori au pus la dispoziția clienților o varietate largă de produse de calitate!

Anul acesta, mai ales acum, în pragul Paștelui și a petrecerii naționale de 1 Mai, Stâna Sibianului a pregătit pentru gurmanzi niște produse specifice, de tip „ediție limitată”: mititei, pască, drob, și multe altele. Și, la fel cum deja ne-au obișnuit, gustul și calitatea sunt principalii piloni ai afacerii lor.

Dacă am gustat și noi, și de asta ne permitem sa ne dăm cu părerea? Nu. Noi… am golit farfuriile de-a binelea! 🤣 Așadar, pentru cei care încă nu s-au pregătit pentru tradiționalul grătar de 1 Mai, dar și pentru cei care se gândesc ce să pună pe masă de Paști, Stâna Sibianului din Baia Mare Value Centre e deschis și vă așteaptă!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri