21.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 26, 2024

De la mic la mare, colindătorii „au descins“ la sediul Poliției din Maramureș!

Recomandarea editorului

Şi în acest an, în săptămâna premergătoare Nașterii Domnului Isus, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a fost gazda mai multor grupuri de colindători care au adus o bucurie aparte în sufletele poliţiştilor.

Astfel că, începând cu data de 14 decembrie a.c., am ascultat cu emoție sfântă și cu multă bucurie colinde cântate de copilași de la grădinițe și școli gimnaziale.

Totodată ne-au cântat și încântat și grupul coral format din polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri, corul din cadrul Ministerului Apărării Naționale, precum și colindătorii de la Parohia Bârsana Centru.

Pentru că atmosfera Crăciunului ar fi incompletă fără colindători, conducerea inspectoratului de poliţie le-a mulţumit tuturor celor care i-au vizitat în aceste zile şi le-au urat atât lor cât şi familiilor lor sărbători fericite, cu multă lumină, fericire şi bucurii, asigurându-i totodată că şi în acest an vor fi la datorie pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă, pentru liniştea şi siguranţa comunităţii.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri