10.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii maramureșeni sunt la datorie pentru siguranța cetățenilor

Recomandarea editorului

În contextul sărbătorii religioase din acest sfârșit de săptămână, jandarmii maramureșeni vor fi la datorie și vor asigura măsurile specifice de ordine publică astfel încât manifestările religioase și activitățile recreative să se desfășoare în condiții de siguranță.

Jandarmii maramureșeni vor fi prezenți în zonele lăcașelor de cult, atât în Baia Mare, cât și în Sighetu Marmației, Borșa, Vișeul de Sus sau Târgu Lăpuș. De asemenea, o prezență mai numeroasă a efectivelor va fi observată și la mănăstirile din județul nostru unde se vor desfășura slujbe religioase.

Totodată, jandarmii montani din cadrul posturilor montane Șuior, Cavnic, Valea Vaserului, Borșa și Țibleș, vor fi o prezență activă în stațiunile montane și pe traseele turistice din zona de responsabilitate pentru informarea şi îndrumarea turiștilor și pentru menținerea ordinii publice.

Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le recomandăm să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar dacă sunt însoțiți de copii, să îi supravegheze cu atenție.
Jandarmii montani sfătuiesc turiştii care aleg să petreacă acest sfârşit de săptămână la munte, să se informeze înainte de a porni la drum, să studieze prognoza meteo, să se echipeze adecvat și să urmeze doar traseele marcate.

Iar în cazul apariţiei unei situaţii neplăcute, să solicite spijinul jandarmilor fie direct, fie prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112. Vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit.

Comunicat de presă IJJ Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri