12.7 C
Baia Mare
marți, mai 28, 2024

DEPUTAT GABRIEL ZETEA: „Liberalii ”confiscă” proiectele realizate pentru a ascunde inactivitatea lor în Maramureș

”

Recomandarea editorului

Penelistul Ionel Bogdan, președinte al Consiliului Județean și borșeanul liberal Gabriel Ștețco, administrator public al Județului Maramureș au avut o nouă încercare patetică de a confisca proiectele locale sau județene deja realizate de alții tocmai pentru că ei sunt incapabili să demareze și cu atât mai mult să finalizeze un proiect mare, susține deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Asta s-a întâmplat și în cazul emisiunii pe care un post național de televiziune a filmat-o în Borșa și unde cei doi peneliști au încercat să își aroge merite pe care nu le au în ceea ce privește proiectul Telegondola și pârtie de schi în orașul Borșa. Vorbim despre o investiție de peste 20 de milioane de euro care este realizarea exclusivă a primarului de Borșa, Ion Sorin Timiș și a comunității locale. Au contribuit decisiv pentru finanțarea acestui proiect fostul secretar de stat în Ministerul Turismului, Bogdan Tomoiagă și guvernările PSD. În iulie 2019, fostul ministru PSD al Turismului, Bogdan Trif a semnat finanțarea proiectului în Borșa în prezența întregului Consiliu Județean de la acea vreme și a reprezentanților autorității locale.

O investiție care a început bine și care a fost inițial blocată din cauza unui management prost a repornit prin curajul și hărnicia administrației locale care a depus la Ministerul Turismului un proiect derulat de Guvernul României pe masterplanul pentru turism. Mai mult, la acel moment Borșa era prima unitate administrativ-teritorială din România care semna acest proiect ce astăzi face cinste întregului județ, așa cum toate acțiunile primarul Ion Sorin Timiș sunt exemple care pot fi urmate de toți primarii Maramureșului”, a precizat deputatul Gabriel Zetea.
Liberalii mint pentru că nu au proiecte cu care să iasă în față. Peneliștii maramureșeni nu au reușit să pornească niciun șantier în Maramureș, iar din miliardul de euro pe care l-au promis județului, inactivitatea și neștiința lor ne aduc azi datorii de peste 100 de milioane de euro. În loc să atragă bani europeni așa cum au promis, aceștia pierd și finanțările europene de la Aeroportul Internațional Maramureș, de la Depozitul de la Farcasa și de pe drumurile judetene. Dar le promit un lucru: că așa cum Cîțu și PNL s-au crezut intangibili când și-au băgat mâinile în banii publici, le garantez că toate cheltuielile nejustificate făcute de Ionel Bogdan și PNL Maramureș la Consiliul Județean vor fi verificate cu maximă atenție”, a conchis parlamentarul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților.

Comunicat de presă PSD Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri