19.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

deputații PNL de Maramureș Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe, alături de Tinerii organizației TNL Maramureș și împreună cu președinta OFL Maramureș, Anca Hendea, au împărțit bucurie tinerilor cu dizabilități din Baia Mare

Recomandarea editorului

Tinerii organizației TNL Maramureș, împreună cu președinta OFL Maramureș, Anca Hendea, și deputații PNL de Maramureș Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe au împărțit bucurie tinerilor cu dizabilități de la trei centre din Baia Mare.

Încărcați cu daruri, parlamentarii și membrii PNL Maramureș au luat rolul Moșului în avans și adus tinerilor diverse cadouri, transmițând în același timp și un mesaj: Crăciunul e pentru toți și cu toții trebuie să ne bucurăm de magia sărbătorilor!

Ce ar fi Crăciunul fără daruri, fără grijă și iubire față de aproape?
Zilele acestea, alături de Florin-Alexandru Alexe, deputat de Maramureș, Anca Hendea, președinta OFL Maramureș și de colegii mei din cadrul PNL Baia Mare, TNL Baia Mare și OFL Maramureș, am dus daruri tinerilor cu dizabilități din 3 centre de plasament din Baia Mare.
23 de suflete s-au bucurat de prezența noastră și de pungile cu cadouri. Zâmbetele lor senine mi-au demonstrat că fiecare faptă bună te încarcă la maxim cu energie pozitivă și cu împlinire sufletească.
Țin să mulțumesc colegilor mei pentru implicare și pentru dedicarea pe care o au mereu!„, arată Călin Bota, deputat PNL de Maramureș.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri