17.7 C
Baia Mare
luni, mai 27, 2024

Deputații și senatorul PNL de Maramureș, prezenți la Vișeu de Sus pentru a discuta despre obiectivele de investiții din oraș

Recomandarea editorului

Senatorul PNL de Maramureș Cristian Niculescu-Țâgârlaș, alături de deputații PNL Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe au fost prezenți zilele acestea la Vișeu de Sus în cadrul unei întâlniri de lucru. Discuțiile avute de parlamentari împreună cu Radu Coman, președintele interimar PNL Vișeu de Sus și Grad Marius, viceprimarul orașului, au vizat obiectivele de investiții din oraș și proiectele derulate deja cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.

„Întâlnire de lucru productivă la Vișeu de Sus, cu Radu Coman, președintele interimar PNL Vișeu de Sus și Grad Marius, viceprimarul orașului. Alături de deputații Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe, și de vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Lazăr, am discutat despre obiectivele de investiții din oraș și despre proiectele derulate cu sprijinul Consiliului Județean condus de Ionel Bogdan.
Mă bucur că la Vișeu de Sus avem o echipă implicată, puternică și determinată să dezvolte comunitatea locală. Îi asigur de toată susținerea mea pentru proiectele pe care le au în desfășurare și pentru proiectele de viitor.
Am încheiat vizita de lucru la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din Vișeu de Sus , un loc special, plin de har, unde ne-am rugat pentru liniște, pace și bunăstare”, arată senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri