19.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

DORU DĂNCUȘ A VOTAT: “Am votat pentru oameni. Am votat pentru un viitor în care fiecare băimărean și maramureșean să fie o PRIORITATE!”

Recomandarea editorului

Primarul interimar Doru Dăncuș, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Baia Mare, a votat. Vă prezentăm, mai jos, mesajul acestuia pentru băimăreni:

Am votat pentru oameni. Am votat pentru un viitor în care fiecare băimărean și maramureșean să fie o PRIORITATE!

Azi este ziua cea mare, dragi cetățeni. Este ziua în care fiecare dintre noi are puterea, obligația morală și responsabilitatea de a ieși la vot și a participa la cel mai important exercițiu democratic. Este ziua în care dumneavoastră decideți drumul pe care vom păși în următorii patru ani și vă îndemn pe toți să ieșiți LA VOT!

M-am prezentat de dimineață la secția de votare alături de fiii mei, alături de colegii mei cu gândul la o dorință care, poate pentru unii, ar putea părea greu de împlinit. M-am prezentat și am votat pentru un ACASĂ așa cum avem nevoie. Am votat pentru o Baia Mare sigură, în care să domnească legea și ordinea. Pentru un oraș care să îi aducă înapoi pe tinerii noștri plecați, care să atragă tineri din toată țara. Pentru un oraș al oportunităților, în care marile obiective de investiții să fie realizate. Pentru un oraș aerisit, al cărui infrastructură rutieră să devină un model de urmat, iar spațiile verzi, locurile de joacă și de recreere să se prezinte la standarde europene. Pentru un oraș în care cultura, sportul să funcționeze la cel mai înalt nivel, în respect față de cetățeni și față de istoria noastră. Pentru un oraș în care situația pungilor de sărăcie, a comunitățile marginalizate să fie rezolvată, iar cetățenii din toate etniile să fie integrați în societate. Pentru un oraș în care copiii noștri să aibă acces la un sistem de învățământ modern și în care părinții să nu mai trebuiască să suporte cheltuieli din propriul buzunar. Pentru un oraș în care sistemul de sănătate să funcționeze corect, în unități spitalicești moderne și cu personal profesionist.

Am votat pentru o Baia Mare în care fiecare băimărean să fie o prioritate, în care administrația să fie în slujba fiecărui cetățean. Dragi băimăreni, dragi maramureșeni, vă aștept la vot! Împreună, avem șansa să demonstrăm că SE POATE!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri