34.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

FOTO/VIDEO ÎN ARTICOL! Încă o lovitură pentru dealerii de droguri din Maramureș: doi tineri prinși cu droguri de mare risc. Au fost efectuate și percheziții domiciliare

Recomandarea editorului

Într-o operațiune coordonată de Poliția Maramureș și polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației, doi tineri sunt reținuți pentru trafic de droguri de mare risc. Dealerul, capturat în flagrant într-un autoturism la Sighetu Marmației, dezvăluie o rețea de infracțiuni.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș și polițiștii de frontieră, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au demarat investigații care au dus la prinderea a doi tineri implicați în traficul de droguri. Un tânăr de 25 de ani este acuzat de vânzarea a aproximativ 4 grame de drog de mare risc (4-CMC) unui alt tânăr de 23 de ani.

Prins în flagrant în municipiul Sighetu Marmației, tânărul de 23 de ani a fost depistat într-un autoturism, având asupra sa substanța interzisă. Perchezițiile ulterioare au dus la descoperirea a aproximativ 90 de grame de 4-CMC la locuința celui care ar fi comercializat drogurile, alături de alte mijloace de probă.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea celor doi tineri pentru 24 de ore, iar judecătorul Tribunalului Maramureș a emis mandat de arest preventiv pentru 30 de zile în cazul tânărului de 25 de ani. Celălalt tânăr este supus măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Este important de menționat că, pe întreg parcursul procesului penal, cei implicați beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, inclusiv prezumția de nevinovăție.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri