17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

GABRIEL BOGDAN ȘTEȚCO: „Am votat cu gândul la viitor, cu gândul la comunitatea noastră și la un viitor mai bun pentru comunitatea din Baia Mare și din Maramureș”

Recomandarea editorului

Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al județului Maramureș și candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, a votat. Vă prezentăm, mai jos, mesajul acestuia pentru maramureșeni:

„Mi-am exercitat dreptul de vot, am votat în această dimineață cu gândul la viitor, cu gândul la comunitatea noastră și la un viitor mai bun pentru comunitatea din Baia Mare și din Maramureș. Menționez că am stat 27 de minute. Atât a durat până când am reușit să votez.

27 de minute pentru că deja sunt cozi la toate secțiile de vot și lucrul acesta e o chestie care mă deranjează profund pentru că oamenii vin și dreptul acesta trebuie să le fie asigurat și să aibă toate condițiile pentru a vota cât mai repede și în cele mai bune condiții. Primăria Baia Mare se ocupă de organizarea acestor lucruri și din păcate ne arată acest comportament care nu ajută deloc în aceste alegeri, care nu face altceva decât să enerveze pe oameni și oamenii să-și piardă răbdarea. Dragi maramureșeni, dragi băimăreni, vă rog, aveți răbdare, ieșiți la vot în continuare și arătați-le că oricât de mult ar dori să țină procesul acesta blocat, să-l îngreuneze, voi tot veți vota și vă veți exprima dorința voastră electorală și veți vota în cunoștință de cauză.

Îmi doresc ca ziua aceasta să fie o zi în care câți mai mulți maramureșeni ies la vot și se gândesc cu adevărat la viitorul comunității lor. Cât mai mulți maramureșeni ies la vot și se gândesc că maramureșul are cu adevărat nevoie să meargă înainte, dragii mei, și nu înapoi. Și cred foarte mult în aceste lucruri pentru că e nevoie ca lucrurile bune cu adevărat să se întâmple și aici în Baia Mare și să continue în tot județul Maramureș.

Mulțumesc tuturor maramureșenilor, mulțumesc colegilor liberali, domnului președinte Ionel Bogdan, colegilor liberali care mi-au fost astăzi alături și au participat și ei alături de mine la acest moment important pentru Baia Mare, pentru Maramureș, pentru întreaga comunitate de aici din frumosul nostru județ. Să dea Dumnezeu gândul cel bun tuturor și încă o dată ieșiți la vot, pentru că odată la patru ani e momentul în care cu adevărat putem să alegem pe ce direcție să mergem înainte și îmi doresc ca Maramureșul, Baia Mare, să meargă înainte și nu înapoi. Doamne ajută! Spor în toate!”

Biroul de presă al PNL Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri