26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Încă o victorie medicală remarcabilă a echipei de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Recomandarea editorului

Spitalul Județean de Urgență Baia Mare continuă să impresioneze comunitatea medicală și pacienții săi, marcând o altă realizare notabilă în domeniul intervențiilor chirurgicale complexe. 

La finele lunii noiembrie, echipa medicală a efectuat cu succes o intervenție EVAR – repararea endovasculară a unui anevrism de aortă abdominală cu risc iminent de ruptură.

Acest succes consolidat subliniază abilitatea excepțională a echipei medicale a spitalului, care a gestionat cu succes un caz complex, unde pacientul a necesitat implantarea unui stent coronarian înainte de procedura principală. Ceea ce face acest succes și mai notabil este faptul că intervenția a fost realizată sub anestezie locală, cu pacientul treaz, și hemostaza a fost realizată percutanat, fără nicio complicatie notabilă.

Managerul spitalului, Oros George Alexandru, a subliniat importanța acestui succes, afirmând: „Această reușită reflectă angajamentul nostru continuu pentru excelență și siguranță în îngrijirea pacienților. Suntem mândri să putem oferi comunității noastre tratamente avansate și să fim lideri în domeniul medical în regiune.”

Echipa medicală care a condus această intervenție excepțională a inclus Dr. Filip Dan Florin în calitate de operator principal și Medic Coordonator LACCI, împreună cu Prof. Dr. De Donato Gianmarco de la Universitatea Siena, Italia, în calitate de proctor. Asistența medicală a fost asigurată de personalul din cadrul LACCI, sub coordonarea atentă a Dr. Filip Dan Florin.

Laboratorul de Angiografie Cateterism Cardiac și Cardiologie Intervențională din cadrul SJUBM a fost arena în care această reușită a prins viață, oferind pacienților acces la un tratament de vârf. Această tehnologie de vârf permite pacienților cu anevrism de aortă să beneficieze de un tratament minim invaziv, cu recuperare rapidă și îmbunătățire semnificativă a calității vieții.

Cu această intervenție reușită, Spitalul Județean de Urgență Baia Mare continuă să-și asume rolul de lider în domeniul medical, contribuind la îmbunătățirea sănătății comunității locale.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri