7.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

Îngeri cu chip de oameni! Doi polițiști din Groși au salvat la timp un tânăr ce voia să se spânzure în pădure

Recomandarea editorului

Un apel alarmant a fost recepționat marți noaptea, la ora 22.55, prin S.N.U.A.U. 112. Operatorii 112 ai Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, au mobilizat de îndată un echipaj de poliție din cadrul Secției 1 Groși.

Din informațiile furnizate polițiștilor, persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 34 de ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul înspre pădurea din zona limitrofă a comunei Groși, respectiv pe D.N.18B, cu intenția de a-și suprima viața.

Echipajul Secției 1 Poliție Rurală Groși a luat act de sesizare și s-a deplasat cu operativitate la locul indicat. Cu sprijinul cadrelor militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș și aparținătorilor, cei doi polițiști, familiari cu zona de competență, au dirijat echipa operativă de căutare care, în timp de aproximativ 15-20 de minute au reușit găsirea bărbatului înainte ca acesta să apuce să își pună intențiile de aplicare.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru investigații medicale de specialitate.

Pe această cale, ne exprimăm recunoștința față de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși, agent șef adjunct Spătar Liviu și Agent șef adjunct Cristea Răzvan, care prin modul prompt de acțiune au reușit salvarea vieții unui tânăr.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri