15.7 C
Baia Mare
marți, mai 21, 2024

Înșelăciune în Maramureș: turiști lăsați fără avans și cabană de Revelion!

Recomandarea editorului

Un grup de turiști români a fost victima unei țepe de proporții în Maramureș. Au dorit să închirieze o cabană pentru petrecerea de Revelion. Cu avansul plătit și așteptări mari, experiența s-a transformat într-un coșmar pentru aceștia.

O femeie, martoră la întreaga întâmplare, a avertizat comunitatea online prin intermediul unui grup de Facebook, dezvăluind cum au fost păcăliți.

„Mi s-a părut prea frumoasă și puțini bani”, a mărturisit femeia, subliniind pericolul și pentru alți potențiali doritori.

Inițial atrași de oferta aparent avantajoasă pentru perioada Revelionului. Turiștii au plătit un avans considerabil pentru a rezerva cabana visată. Cu toate acestea, proprietarul nu a mai răspuns la telefon și nu s-a găsit nicio urmă a cabanei pe platforme online obișnuite.

Femeia a subliniat că au fost atrași și de faptul că, în ciuda frumuseții cabanei, aceasta nu figura pe Google sau pe alte site-uri de încredere. Cu speranța de a-l prinde pe escroc, ea a împărtășit experiența neplăcută pe grupul de Facebook „Vacanțe sub 500 de euro”.

Se pare că înșelătoria nu a vizat doar acest grup de turiști, ci și alți nevinovați. Mulți au plătit avansuri substanțiale pentru o cazare care nu există în realitate. Facturi emise, dar nevalide, au adăugat o notă de sofisticare în această țeapă bine pusă la punct.

Femeia a reușit să intre în contact cu alți păgubiți, descoperind că avansul ei a fost de două ori mai mare decât al altora. Avertismentul ei către comunitate a devenit astfel și mai vehement: „Nu rezervați această cabană!”

Cercetările au arătat că, deși cabana apărea pe Booking, rezervarea nu era posibilă. Localnicii din Maramureș nici măcar nu au auzit de existența ei. Înșelăciunea a fost evident bine orchestrată. Turiștii înșelați speră acum la o pedeapsă exemplară pentru impostorul care le-a umbrit sărbătorile.

Sursa informației și a fotografiei: Fanatik.ro

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri