26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Inspectorii ANPC au închis zona de alimentație la o benzinărie din Baia Mare, după ce au găsit mai multe nereguli, inclusiv crenvurști ținuți în mediu insalubru

Recomandarea editorului

Inspectorii ANPC au declanșat verificări de amploare la o benzinărie din Baia Mare, dezvăluind condiții de igienă șocante. Rugină în frigidere, depozitare inadecvată a alimentelor, inclusiv crenvuști pentru hot-dog, au fost descoperite în urma controalelor. Comercializarea produselor a fost suspendată, iar zona de alimentație a benzinăriei a fost închisă până la remedierea urgentă a deficiențelor.

Sebastian Hotca, vicepreședintele ANPC Cluj, a subliniat importanța respectului față de consumatori în orice împrejurare. „Indiferent de circumstanțe, operatorii economici trebuie să ofere consumatorilor produse și servicii de calitate. Aceasta este o obligație nedisputată, indiferent dacă vorbim despre unități de alimentație publică sau benzinării de tranzit către stațiunile montane”, a declarat Hotca, adăugând că drepturile consumatorilor trebuie respectate fără excepție.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri