23.7 C
Baia Mare
vineri, iunie 21, 2024

Investiție de 4.7 milioane de lei în aparatură de ultimă generație pentru secția de Neonatologie a Spitalului Județean din Baia Mare. Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, a anunțat semnarea contractului de finanțare

Recomandarea editorului

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, anunță un nou succes în procesul de dezvoltare și modernizare a infrastructurii medicale din Maramureș. Secția de neonatologie a Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare va beneficia de aparatură de ultimă generație.

Conform președintelui, contractul de finanțare pentru achiziționarea aparaturii și montarea acesteia a fost semnat. Valoarea proiectului se ridică la 4,7 milioane de lei și va fi suportată integral prin PNRR.

Continuăm seria investițiilor în dezvoltarea sistemului medical din Maramureș prin implementarea proiectului “Dotarea compartimentului de terapie intensivă neonatală din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” cu aparatură medicală de înaltă performanță”. Practic, prin acest proiect vom achiziționa aparatură nouă, de specialitate, necesară în Compartimentul de Terapie Intensivă pentru nou născuți de la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” Baia -Mare.
Astfel, vom putea oferi copiilor născuți prematur servicii medicale mult mai complexe, folosind aparatură clinică de ultimă generație. Secția de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean funcționează cu un număr de 45 de paturi, dintre care 10 sunt pe Compartimentul de Terapie Intensivă Neonatală.Proiectul este în valoare de 4,7 milioane de lei, iar în aceste zile am semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR. Proiectul va fi finalizat în luna noiembrie 2024. Investim în sănătatea maramureșenilor!„, spune președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri