26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Invitat SURPRIZĂ la Gala Dynamite Fighting Show din Baia Mare! Cătălin Moroșanu îl aduce în orașul nostru pe olandezul Remy Bonjasky, triplu campion mondial K-1

Recomandarea editorului

Unul dintre cei mai titrați luptători din toate timpurile, olandezul Remy Bonjasky, triplu campion mondial K-1, va ajunge în România la finalul acestei săptămâni.

Cel poreclit Olandezul Zburător va sta patru zile în țara noastră, destinația sa fiind Baia Mare, unde va asista la gala organizată de Cătălin Moroșanu, Dynamite Fighting Show.

Cunoscut pentru victoriile sale incredibile cu Badr Hari, Alistair Overeem, Jerome LeBanner sau Hong Man Choi, Bonjasky este unul dintre cei mai iubiți luptători de K-1 de către publicul din România.

De altfel, în ultimele două decenii, acesta a fost prezent de mai multe ori pe teritoriu țării noastre, susținând dezvoltarea acestui fenomen în România.

Va fi pentru prima oară când marele campion va ajunge în nordul țării, la Baia Mare. Acesta se va număra printre cei care vor asista la gala Luptă Tare în Baia Mare de pe 29 martie.

Evenimentul ajuns la ediția cu numărul 22 se anunță sold out, doar aproximativ 100 de locuri mai fiind disponibile exclusiv online.

Sursă: Gândul.ro

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri