18.7 C
Baia Mare
luni, mai 20, 2024

Lăsatul Secului la Cupșeni, o festivitate plină de tradiție și bucurie în inima comunității

Recomandarea editorului

Într-o comunitate plină de viață precum cea de la Cupșeni, tradiția și folclorul prind viață într-un eveniment deosebit. Acesta va avea loc duminică, pe 12 noiembrie 2023, la Căminul Cultural din centrul orașului, începând cu ora 14:00. 

Primarul Lucia Chermezan ne invită să ne bucurăm de sunetele autentice ale muzicii tradiționale și de dansurile pline de grație în cadrul celebrării „Lăsatului Secului”.

Alături de muzicanții Florin Gherman și Dumitru Dobrican, acompaniați de formația lor, și de solista vocală Gabriela Buda, participanții vor avea parte de o experiență încântătoare, în care se va celebra moștenirea culturală a comunității. Evenimentul nu este doar o simplă petrecere, ci reprezintă un moment de reflecție și pregătire pentru Postul Sfânt al Crăciunului, aducând în prim plan importanța menținerii tradițiilor într-o lume aflată mereu în mișcare.

Descoperiți mai multe detalii despre acest eveniment captivant accesând link-ul de mai jos. (https://primaria-cupseni.ro/blog-posts/invitatie-lasatul-secului)

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri