10.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

Maramureș: Bătaie cu răngi, ciocane, topoare și spray-uri lacrimogene într-un bar!

Recomandarea editorului

Incident grav aseară într-un bar din Berchezoaia, comuna Remetea Chioarului. Doi bărbaţi în vârstă de 24 şi 32 de ani au provocat fără motiv un scandal în localul respectiv. Indivizii au fost scoşi din bar de ceilalţi clienţi, dar şi de administrator.

Numai că agresorii s-au întors înarmaţi cu răngi, bâte de baseball, ciocane, secure. Au năvălit în bar şi au început să lovească în stânga şi în dreapta. Au folosit chiar și un spray lacrimogen pe care l-a pulverizat în incinta barului. Un copilaș de câțiva anișori a fost afectat de substanța respectivă. Trei persoane au suferit leziuni corporale respectiv un bărbat de 32 de ani şi două femei în vârstă de 32 și 29 de ani.

Victimele au fost preluate de echipajele medicale fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Tot la spital au ajuns şi agresorii pentru că şi au fost răniţi.

Poliţiştii din Şomcuta Mare au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri sau alte violenţe şi ameninţare.

Ce spune Poliția

„La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost solicitați să intervină la un scandal produs între mai multe persoane într-un local din satul Berchezoaia. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, fiind aplanat conflictul și identificate persoanele implicate în altercație. Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că doi bărbați, de 24 și 32 de ani, din Baia Mare și județul Satu Mare, ar fi provocat scandal, având asupra lor obiecte periculoase și ar fi adresat amenințări persoanelor din incinta localului. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și amenințare”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Sursă: VasileDale.ro

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri