10.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

MASĂ TRADIȚIONALĂ DE PAȘTI! Băimărenii pot scăpa de bătăile de cap cu pregătirile, cu produsele tradiționale de sărbători de la Stâna Sibianului

Recomandarea editorului

Au mai rămas doar câteva ore până la Sfintele Sărbători de Paști și, automat, băimărenii și maramureșenii au început pregătirile pentru masa în familie. Mulți dintre ei, însă, ar prefera să își ușureze munca și să cumpere unele dintre produsele tradiționale de pus pe masa de sărbori.

Stâna Sibianului, magazinul cu produse tradiționale românești din complexul Baia Mare Value Centre, vine cu soluția pentru cei care vor să scape de bătăile de cap cu pregătirea unora dintre preparate. La magazinul din Baia Mare găsiți zilele acestea o varietate de produse numai bune pentru prânzul de duminică. De la jambon, pastramă și drob, până la o varietate largă de brânzeturi, dar și nelipsita pască!

Gustul și calitatea este principala recomandare a Stânei Sibianului, iar cei care le-au trecut pragul știu deja despre ce e vorba. Așadar, pentru cei care încă nu au apucat să se pregătească de sărbători, aici aveți soluția! Iar pentru cei care au cumpărat deja toate cele necesare, însă ar vrea să deguste din cele prezentate, Stâna Sibianului din Baia Mare Value Centre vă așteaptă și astăzi, 3 mai, până la ora 21:00!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri