15.7 C
Baia Mare
marți, mai 21, 2024

Mesajul primarului interimar al municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, de Ziua Unirii Principatelor Române: „Să ne amintim că UNITATEA ESTE FORȚA NOASTRĂ!”

Recomandarea editorului

Să fim CURAJOȘI în toate aspectele vieții noastre. Să ÎNDRĂZNIM SĂ GÂNDIM LIBER. Să fim dispuși SĂ FACEM TOTUL pentru noi și pentru ai noștri, BĂIMĂRENI, MARAMUREȘENI, ROMÂNI!

 

Să nu ne fie rușine că SUNTEM PATRIOȚI, dimpotrivă! Să ne aducem aminte de românii care au împlinit Unirea: cu MINTEA AGERĂ, conduși de IUBIRE PENTRU NEAMUL NOSTRU, au avut un vis și CURAJUL DE A FACE CEEA CE PĂREA IMPOSIBIL.

 

Alexandru Ioan Cuza a fost promotorul, dar UNIREA a reprezentat un EFORT COLECTIV. Astfel, înaintașii noștri au consolidat IDENTITATEA noastră NAȚIONALĂ, promovând valorile unității și a independenței. Așa ne-am câștigat și RESPECTUL și sprijinul statelor europene. Să ținem minte că DOAR RESPECTÂND ȘI IUBIND ROMÂNII ȘI ROMÂNIA ne vor respecta și cei din jurul nostru!

 

Să ne lăsăm INSPIRAȚI de curajul și viziunea liderilor de altădată. Să REAFIRMĂM ANGAJAMENTUL nostru față de valorile unității, demnității și progresului. Cu această moștenire nobilă, SĂ CONTINUĂM SĂ CLĂDIM VIITORUL, noi toți, ÎMPREUNĂ. Să SIMȚIM, să TRĂIM și să IUBIM ROMÂNII și ROMÂNIA!

 

Ioan Doru Dăncuș

Primarul interimar al municipiului Baia Mare

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri