18.7 C
Baia Mare
luni, mai 20, 2024

Misterul tunului de 30.000 de euro din Baia Mare se adâncește: au prins curierul, dar banii nu-s nicăieri

Recomandarea editorului

Un tânăr de 21 de ani din Viile Apei, angajat al unei firme de curierat, a fost găsit și ridicat de polițiști după o dispariție care a ținut orașul în suspans. 

Fugarul era căutat pentru dispariția a aproximativ 150.000 de lei, încasări de Black Friday.

Conform informațiilor furnizate de VasileDale, polițiștii l-au surprins pe individ în momentul întoarcerii la domiciliu, în Viile Apei, pe 21 noiembrie. La audieri, tânărul a refuzat să dezvăluie detalii despre perioada în care a fost de negăsit și ce a făcut cu banii sustrași. A pretins că i-ar fi lăsat în autoutilitara firmei, însă în vehicul nu au fost găsiți bani.

Sursele sugerează că tânărul s-ar fi ascuns chiar la domiciliu în timpul căutărilor. Mama suspectului a declarat că nu știa unde se află fiul ei. Aceasta spune că nu a auzit bătăile în ușă ale polițiștilor, deoarece ar fi dormit.

Potrivit Poliției, reclamația a fost depusă de un administrator în vârstă de 36 de ani. Acesta susține că tânărul ar fi colectat aproximativ 150.000 de lei de la colaboratori și nu ar fi predat suma conform înțelegerii verbale.

IPJ Maramureș efectuează cercetări pentru abuz de încredere. Urmează stabilirea circumstanțelor și recuperarea prejudiciului. Vom reveni cu amănunte suplimentare în curând.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri