12.7 C
Baia Mare
marți, mai 28, 2024

Modernizare extinsă pentru Aeroportul Maramureș: 54,6 milioane de lei alocate pentru echipamente de top

Recomandarea editorului

Aeroportul Internațional Maramureș se transformă cu o investiție majoră de peste 54,6 milioane de lei în echipamente de ultimă generație. Această inițiativă face parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare, reprezentând un pas semnificativ către îmbunătățirea experienței călătorilor, a anunțat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș. 

Complementare proiectului de construire a noului terminal de pasageri, remizei PSI și a drumurilor perimetrale, cele 37 de echipamente recent achiziționate includ autospeciale pentru curățarea pistei cu plug, perie rotativă și turbosuflantă, echipamente pentru întreținerea zonelor de siguranță, cosirea și colectarea vegetației, autospecială stins incendii, echipament pentru degivrarea suprafețelor aeroportuare, degivrare aeronave, freză de zăpadă și echipamente avansate de detecție metale și explozibili.

Livrate în proporție de 88%, aceste echipamente de ultimă tehnologie sunt esențiale pentru asigurarea unui mediu sigur și eficient pentru călători. Investiția reflectă angajamentul față de standardele internaționale și poziționează Aeroportul Internațional Maramureș în fruntea inovației în domeniul aeroportuar.

Efortul susținut pentru modernizare subliniază implicarea Aeroportului în dezvoltarea infrastructurii regionale și creșterea calității serviciilor oferite călătorilor. Prin această inițiativă, Aeroportul Internațional Maramureș se afirmă ca un punct de referință în regiune, contribuind la consolidarea poziției Maramureșului în domeniul aviatic.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri