21.7 C
Baia Mare
luni, mai 27, 2024

Noi investiții pentru sănătatea băimărenilor. Aproape 13 milioane de lei pentru extinderea și modernizarea ambulatoriului integrat al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare

Recomandarea editorului

Într-un gest hotărât, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat recent un contract de 12,8 milioane lei, marcând astfel începutul unui proiect masiv de extindere și modernizare a Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare.

Alături de Ludovica Rusu, managerul spitalului, și de antreprenorul desemnat pentru proiect, Ionel Bogdan subliniază importanța acestui pas major în evoluția sistemului de sănătate local.

Finanțat cu fonduri din PNRR și bugetul Județului Maramureș, acest proiect va redefine standardele serviciilor medicale locale. În următoarele 90 de zile, se vor contura detaliile proiectului, urmate de începerea lucrărilor, care se estimează a fi finalizate într-un an.

Ambulatoriul integrat va beneficia de un corp de clădire nou, dotat cu echipamente medicale avansate. Introducerea a trei specialități medicale noi – Cardiologie, Medicină Internă și Endocrinologie – deschide noi perspective în îngrijirea medicală pentru comunitatea Maramureșului.

Prin această extindere, se preconizează o creștere semnificativă a numărului de prezentări anuale, asigurându-se astfel accesul la servicii medicale conforme cu standardele europene. Eforturile unite ale echipei, de la Ludovica Rusu la specialiștii Consiliului Județean Maramureș, au transformat această investiție în realitate pentru sănătatea comunității.

„Mulțumesc doamnei Ludovica Rusu, manager Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, pentru buna colaborare. Mulțumesc, de asemenea, colegilor din cadrul Consiliului Județean Maramureș pentru implicarea și munca depusă în realizarea acestui proiect. Investim în sănătatea maramureșenilor!”, declară plin de recunoștință Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Infomm 

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri