7.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

O femeie din Finteușu Mic și-a abandonat tripleții la Spitalul Județean Baia MARE imediat după naștere

Recomandarea editorului

Situație cutremurătoare la Baia Mare. Primii tripleți născuți natural în ultimii 17 ani la Spitalul Județean de Urgență au fost abandonați de mama lor, din Finteșu Mic, comuna Satulung. 

Cu toate acestea, micuții vor găsi căldura unei familii, datorită intervenției asistenților sociali care îi vor încredința unui asistent maternal, relatează Vasile Dale.

Născuți acum trei săptămâni prin cezariană, cei doi băieți și o fetiță vor avea parte de o șansă la viață, în ciuda circumstanțelor dificile.

Mama lor a luat decizia de a-i abandona imediat după naștere, invocând probleme financiare și responsabilitățile existente cu un alt copil acasă.

Cu toate acestea, vestea bună este că starea de sănătate a tripleților este stabilă, iar asistenții sociali au intervenit rapid pentru a le asigura cele necesare.

Dr. Bogdan Lucian, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, a declarat pentru Vasile Dale că săptămâna viitoare doi băieți vor fi plasați în îngrijirea unui asistent maternal. Fetița va urma același drum atunci când va atinge greutatea optimă pentru externare.

Citiți un material amplu despre acest caz pe Vasile Dale.

Infomm

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri