21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Operațiune de forță în Maramureșul Istoric. Raid cu luptători SAS la bărbați care ascundeau acasă arme și muniții nepermise

Recomandarea editorului

Astăzi, 19 decembrie, Maramureșul Istoric a fost martorul unei operațiuni spectaculoase desfășurate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Maramureș, împreună cu forțe speciale SAS, în colaborare strânsă cu subunitățile teritoriale din Borșa și Vișeu de Sus.

Șase mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare în localitatea Dragomirești, dezvăluind o rețea suspectă de bărbați în posesia unor arme și muniții interzise. Captura impresionantă include arme artizanale și de vânătoare, trofee de vânătoare, și nu numai.

La domiciliul unui bărbat de 46 de ani, anchetatorii au găsit o varietate uluitoare de obiecte interzise, printre care o armă cu aer comprimat, două arme de vânătoare fabricate artizanal, cartușe și trofee de vânătoare, inclusiv piei de căprior. Totul va fi supus unei analize criminalistice-balistice.

Percheziția la un alt bărbat de 47 de ani a relevat o altă surpriză: o armă cu aer comprimat și accesorii asociate. Cercetările sunt în desfășurare, sub atenta coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, în două dosare penale privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri