21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Operațiune de igienizare în Baia Mare: autoritățile intervin hotărât la un apartament plin de mizerie

Recomandarea editorului

Într-o acțiune decisivă desfășurată miercuri, 10.01.2024, autoritățile locale din Baia Mare au intervenit într-un apartament de pe Bulevardul Regele Ferdinand, pe fondul multiplelor sesizări privind mirosul pestilențial și condițiile insalubre. Locatarii au fost transportați la spital pentru evaluarea stării de sănătate.

Polițiști locali, împreună cu reprezentanți ai Biroului Ordine Publică, Circulație și Biroul Protecția Mediului, în colaborare cu angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială și Serviciul Public Ambient Urban, au pus în aplicare Sentința nr. 5/2024 a Judecătoriei Baia Mare, obligând locatarul să permită igienizarea apartamentului.

În urma numeroaselor sesizări primite de la rezidenții din zonă, autoritățile locale au demarat demersuri legale pentru soluționarea situației. După eforturi repetate de a lua legătura cu proprietarii apartamentului, aceștia au deschis ușa în jurul orei 11:00, facilitând intervenția reprezentanților instituțiilor menționate și a angajaților S.P.A.U. Baia Mare în operațiunea de igienizare și curățare a imobilului.

Operațiunea, încă în desfășurare, este supravegheată atent de polițiști locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Protecția Mediului. Proprietarul apartamentului, în vârstă de 63 de ani, și fiica acestuia au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare pentru evaluarea stării de sănătate și acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Gheorghe Perian, director executiv al Direcției Poliția Locală Baia Mare, a coordonat întreaga acțiune la fața locului, asigurând implementarea eficientă a măsurilor prevăzute de sentința judiciară.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri