17.7 C
Baia Mare
luni, februarie 26, 2024

Opt medalii pentru polițiștii maramureșeni la Campionatul de înot al M.A.I.

Recomandarea editorului

În perioada 21 – 24 noiembrie a.c., în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, a avut loc etapa finală a Campionatului de înot al Ministerului Afacerilor Interne, competiție la care au participat zeci de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și studenți ai Academiei de Poliție Al. I. Cuza București.

Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș a fost reprezentat de opt polițiști, care au obținut rezultate remarcabile la probele la care au concurat și se întorc acasă cu opt medalii.

Astfel, la proba de 50m liber feminin, podiumul a fost ocupat integral de polițistele noastre: Inspector de poliție Cozma Ionela medalie de aur, Agent principal de poliție Deac Alexandra medalie de argint și Agent principal de poliție Sigheti Oana Anamaria medalie de bronz.

Și proba de 100m bras feminin a fost monopolizată de aceleași polițiste maramureșence: Inspector de poliție Cozma Ionela medalie de aur, Agent principal de poliție Sigheti Oana Anamaria medalie de argint și Agent principal de poliție Deac Alexandra medalie de bronz.

Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos și au obținut trei medalii: Agent șef de poliție Munteanu Marius a obținut medalia de bronz la 100m bras masculin, iar agent principal de poliție David Remus și agent de poliție Raita Petrică medalia de argint la ștafeta masculină 4x50m liber a Poliției Române.

Inspector de poliție Blidar Cătălin, alături de ceilalți trei polițiști au fost finaliști la probele de 100m liber, 50m liber și 100m bras.

Astfel, polițiștii noștri se întorc acasă cu două medalii de aur, trei de argint și trei de bronz.

Felicităm echipa IPJ Maramureș pentru performanța obținută!

Infomm

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele știri