23.7 C
Baia Mare
vineri, iunie 21, 2024

PRELUARE DETECTIVUL DE PRESĂ ȘOC | Filmat beat-criță, în timp ce șantaja un dezvoltator imobiliar! Consilierul local băimărean Bogdan Hodorogea, proaspăt președinte AUR Maramureș, ex USR, dialog HALUCINANT cu un dezvoltator imobiliar: “(…) Io-s comisia de urbanism, tu ești prost mă? (…) Toți șmecherii din imobiliare vin la mine (…) “Dacă dau un telefon la guvern, mă întreabă: cine? Ah, Hodorogea? Ce trebe să facem la Baia Mare?”

Recomandarea editorului

Imagini video absolut halucinante cu consilierul local băimărean, Hodorogea Bogdan, fost USR-ist și proaspăt președinte al AUR Baia Mare, au fost publicate de către jurnalistul băimărean Adi Rusu, pe pagina de facebook Detectivul de Presă Șoc. Imaginile au fost înregistrate pare-se cu camera ascunsă, de către un dezvoltator imobiliar, iar discuția acestuia cu alesul este absolut șocantă.

Hodorogea, care cu greu reușește să articuleze cuvintele și pare serios sub influența alcoolului, îi amenință pe dezvoltator că îi va demola blocul pentru că nu ar avea autorizație de construcție. Mai mult, acesta îl asigură pe antreprenor că nu va obține acea autorizație în nici un mod legal și îi spune că, dacă dorea documentul, trebuia să vină la el, pentru că toți șmecherii din imobiliare vin la el. Consilierul local întărește declarațiile prin a mai spune că EL este comisia de urbanism.

Printre altele, Hodorogea spune fără perdea că are o mare influență în Guvernul României și că oricând poate să dea un telefon, iar guvernanții îl vor întreba pe el ce e de făcut în Baia Mare.

Acesta este individul care se recomandă a fi corect și urlă din toți rărunchii peste tot unde poate că luptă de ani de zile cu “grupul infracțional organizat” din Baia Mare. Vă redăm mai jos imaginile video și vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluzii.

Între timp, așteptăm cu interes punctul de vedere al AUR Maramureș care l-a luat sub aripa sa pe fostul userist. Domnule deputat Darius Pop, aceștia sunt oamenii despre care spuneți că pot face România mai bună? În același timp, consilierul căruia “îi sug p**a toți”, după cum chiar el declară râzând, ne poate transmite, de asemenea, explicații pe adresa de mail [email protected] (deși nu știm ce s-ar mai putea spune).

Sursă text: ActualMM.ro

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri