17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

Premierul Marcel Ciolacu îi susține pe Doru Dăncuș și Gabriel Zetea pentru Primăria Baia Mare și Consiliul Județean la alegerile din 9 iunie! „Maramureșul merită o echipă unită care să dezvolte județul! Am venit pentru a garanta că toate proiectele propuse de colegii mei vor fi finanțate și se vor realiza”

Recomandarea editorului

Premierul Marcel Ciolacu a avut azi o vizita oficială în Maramureș și a susținut o conferință de presă în fața Primăriei Municipiului Baia Mare în cadrul căreia și-a arătat susținerea pentru candidații PSD la alegerile locale din 9 iunie și garanția că toate proiectele acestora vor fi finanțate de Guvernul României.

„Maramureșul merită o echipă unită care să dezvolte județul! Gabriel Valer Zetea la Consiliul Județean, Dancus Ioan Doru la Baia Mare și Vasile Moldovan la Sighetu-Marmației sunt oamenii care vin cu proiecte concrete.

Am venit pentru a garanta că toate proiectele propuse de colegii mei vor fi finanțate și se vor realiza.

Autostrada Nordului nu mai trebuie să fie un vis frumos pentru maramureșeni! La fel cum trebuie să sprijinim construirea unui #AquaPark modern pentru băimăreni, dar să și investim masiv în #creșe și grădinițe și în proiectele de regenerare urbană, cum sunt modernizarea piețelor Universității și Revoluției.

Și, poate cel mai important, Guvernul va continua să finanțeze construcția Catedralei Episcopale, pentru că eu cred că aici, în Maramureș, este un leagăn al credinței și spiritului românesc.

Trebuie să aducem schimbarea și în Maramureș pe 9 iunie!”, declarat Marcel Ciolacu.

CMF: 21240002

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri