21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Prevenția este mama înțelepciunii. Motive să alegi bureții pentru etanșare de la Roof Home Design!

Recomandarea editorului

Evită surprizele neplăcute: un simplu burete pentru etanșare de la Roof Home Design poate face diferența. Află detalii aici!

Scurgerile prin acoperiș pot fi o adevărată problemă. Nu este un secret că nu este doar o inconveniență atunci când apare, ci se poate transforma rapid într-o adevărată corvoadă, care, mai apoi, poate duce la alte probleme precum umflarea lemnului acoperișului sau inundațiile. Știți sintagma: câte-un pic, pic, pic… Cam așa și cu scurgerile prin acoperiș. Din fericire, atunci când o manoperă este făcută cu simț de răspundere și cu materiale de calitate, cert este că șansele să apară aceste neplăceri sunt minore.

De aceea, mulți meșteri folosesc produse precum un burete etansare (și alte câteva pe care le vei afla în rândurile ce urmează), pentru a sigila acoperișul și a se asigura că totul este etanș. Așadar, hai la treabă!

Descoperă folosul bureților de etanșare și a benzilor expandabile!

Ai locuit vreodată într-o încăpere unde geamul era unul vechi, din lemn, iar în timpul iernii simțeai nu doar frigul cum se strecoară prin el, ci găseai și apă pe pervaz? Acest lucru se întâmpla din cauza faptului că geamul nu era sigilat corespunzător, iar zăpada topită se scurgea în interiorul casei tale. Același principiu este și în cazul acoperișului, doar că scurgerile pot fi mult mai devastatoare, cum ar fi în cazul unui potop.

Așadar, este clară importanța sigilării acoperișului cu toate uneltele disponibile în magazinul Roof Home Design. Acestea sunt:

  • Bureți universali, dreptunghiulari și triunghiulari

În funcție de forma lor, acești bureți se folosesc, în principal, la acoperirea golurilor dintre țigla de câmp și perete, fiind ideal în special în zona doliei, adică intersecția a doi versanți de acoperiș. Este o zonă sensibilă, ceea ce conferă o importanță aparte a acestor bureți. Datorită faptului că se mulează perfect pe material, previne pătrunderea apei sau a zăpezii sub învelitoarea acoperișului. În plus, se usucă rapid, rata de absorbție fiind neglijabilă.

  • Burete universal triunghiular, cerat

Are un folos comun cu ceilalți bureți de etanșare, fiind folosit de asemenea la sigilarea golurilor din dolie. Spre deosebire, densitatea acestui burete este mai mare, iar mulțumită stratului de ceară învelitor, este și impermeabil. În plus, este ideal pentru etanșarea flanșelor de fereastră din acoperiș, în cazul în care ai un geam de tip Velux. Buretele are un adeziv puternic: odată fixat, pe românește spus, acolo rămâne.

  • Banda expandabilă

Banda expandabilă este și ea, teoretic, un burete, doar că foarte diferită față de ceilalți bureți prezentați până acum.

Prezintă o modalitate versatilă de sigilare, fiind cât se poate de etanșă datorită proprietăților sale speciale de expandare, cum îi sugerează și numele. Se extinde de până la 5 ori în înălțime, oprindu-se atunci când nu mai are loc. Acest lucru o face perfectă pentru etanșarea rosturilor de racordare, având în vedere că tot procesul este considerat doar o singură operație. Practic, umple orice gol. În plus, este rezistentă la intemperii și razele UV ale soarelui, asigurând o rezistență aparte în timp.

În concluzie, putem spune că motivele pentru care ai avea nevoie de acești bureți sunt întemeiate: previn scurgerile, sunt calitative și provin din magazinul online Roof Home Design! Așadar, descoperă ofertele și comandă acum.

Contact:

0740.843.297
0771.104.257
office[@]roof-shop.ro

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri