17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

PSD MARAMUREȘ: „PSD cere PNL să renunțe la manipulare și victimizare și să se concentreze pe buna desfășurare a alegerilor electorale”

Recomandarea editorului

Partidul Social Democrat Maramureș solicită filialei județene a PNL să înceteze încercările de manipulare și victimizare și să se concentreze pe asigurarea bunei desfășurări a alegerilor electorale. Este inadmisibil ca în această perioadă crucială, PNL, care deține controlul asupra Ministerului de Interne, Ministerului Justiției, Prefecturii Maramureș și Consiliului Județean Maramureș să caute scuze și să arunce vina pe PSD pentru incidentele care au avut și au loc în timpul procesului electoral.

În întregul județ Maramureș au fost înregistrate incidente privind desfășurarea corectă a procesului electoral. În loc să își asume responsabilitatea ca organizatori ai alegerilor, reprezentanții PNL continuă să caute scuze și motive pentru a se dezice de acest fapt. Un incident deosebit de grav și impardonabil s-a petrecut în Târgu Lăpuș, unde președintele unei secții de votare a plecat acasă cu ștampilele de vot seara trecută și a revenit în azi dimineață, cu acestea mânjite de cerneală. Astfel de incidente nu doar că subminează integritatea procesului electoral, dar pun și sub semnul întrebării competența organizatorilor.

PSD cere ferm PNL să renunțe la aceste practici de manipulare și să își îndeplinească responsabilitățile cu seriozitate și profesionalism. Integritatea alegerilor este esențială pentru democrație, iar cetățenii merită un proces electoral corect și transparent. Ne dorim ca toți actorii implicați în organizarea alegerilor să colaboreze pentru a asigura un scrutin corect și să se abțină de la acțiuni care pot compromite acest proces esențial pentru democrație.

Biroul de presă al PSD Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri