16.7 C
Baia Mare
vineri, mai 17, 2024

Radu Trufan, președinte USR Maramureș: ”Am conturat o strategie clară pentru a face parte din Consiliul Local Baia Sprie”

Recomandarea editorului

USR Maramureș formează un nucleu important în sfera politică din județ. În ultima perioadă, tot mai mulți maramureșeni devin membri din dorința de a se implica activ în comunitățile din care fac parte.

Radu Trufan, președinte USR Maramureș, i-a convocat pe membrii USR pentru a participa la Adunarea Generală a filialei USR Baia Sprie. Cel mai important punct pe ordinea de zi a fost de a decide noua conducere și a stabili strategia în contextul alegerilor locale.

Prin vot democratic, au fost aleși noii lideri care vor ghida filiala noastră în următoarea perioadă. Acest eveniment marchează un pas important în consolidarea prezenței USR în peisajul politic local. În același timp, s-a conturat o strategie clară pentru a reuși să facem parte din Consiliul Local Baia Sprie și, posibil, în executiv. Ne dorim să aducem o schimbare și să apărăm interesele cetățenilor din orașul aflat la poalele Munților Gutâi”, a punctat Radu Trufan.

Principiile care stau la baza USR Maramureș se axează pe transparență, dialog și în mod special pe stoparea cheltuirii nejustificate a banilor publici.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri