14.7 C
Baia Mare
vineri, mai 17, 2024

Radu Trufan, președinte USR Maramureș:” Cu ajutorul maramureșenilor, am reușit să atingem și să depășim numărul necesar de semnături pentru a ne înscrie în cursa electorală”

Recomandarea editorului

Echipa USR Maramureș a reușit, cu sprijinul maramureșenilor, să strângă și să depășească numărul necesar de semnături pentru alegerile europarlamentare.

”Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în campania noastră de strângere a semnăturilor pentru alegerile europarlamentare. Cu ajutorul maramureșenilor, am reușit să atingem și să depășim numărul necesar pentru a ne înscrie în cursa electorală. Fiecare semnătură primită de la persoanele care ne-au întâlnit în stradă a reprezentat un pas important în direcția obținerii unei voci puternice în Parlamentul European”, a precizat Radu Trufan, președinte USR Maramureș.

Susținerea maramureșenilor a motivat echipa USR Maramureș să creadă în schimbarea care se dorește atât la nivel local, cât și european.

Mulțumesc tuturor colegilor mei care s-au implicat în această etapă importantă a campaniei electorale, precum și maramureșenilor pentru încrederea, angajamentul și sprijinul necondiționat pe care ni l-au acordat”, a mai punctat Radu Trufan.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri