25.7 C
Baia Mare
luni, mai 27, 2024

Raluca, maramureșeanca care s-a întors după 14 ani în România pentru a creea Luminesscence

Recomandarea editorului

Zeci de mii de români pleacă peste granițe în fiecare an, în speranța unui trai mai bun. Muncesc până la epuizare, printre străini, de cele mai multe ori pentru a-și întreține familiile lăsate acasă, pentru că, în general, nu reușesc să se descurce cu salariile din țară. De aceea, de fiecare dată când aud de un conațional plecat de mult că dorește să revină în România, mulți tind să îl considere nebun.

Raluca Bran este o astfel de româncă care, după 14 de ani de trăit în țări străine, a decis să își ia inima în dinți și să deschidă o afacere tocmai în Maramureș, locul în care s-a născut și a crescut. Nu a durat mult de la ideea de a creea Luminessence și până la momentul în care a pus-o în practică.

Lumânările Luminessence, unicate dar și naturale 100%

Raluca a decis să își pună la bătaie priceperea, dorința de a oferi oamenilor produse de calitate și atrăgătoare, dar și care să nu afecteze mediul înconjurător. Așadar, lumânările acesteia sunt fabricate 100% din ceară de soia, fiind biodegradabile în totalitate. De asemenea, acestea conțin uleiuri esentiale, uleiuri speciale pentru lumânări cu o gamă largă de parfumuri aromate, calitative și de durată pentru a creea o ambianță perfectă oriunde ar fi folosite. Principala deosebire dintre lumânările din soia, precum cele prezentate și cele tradiționale din parafină este că fumul celor din urmă este toxic și poate avea efecte cancerigene.

Mi-am dorit de mulți ani să mă întorc în țară, însă a durat timp până când mi-am făcut curajul necesar. Cred că putem, cu toții, să schimbăm ce ne deranjează și să rezolvăm problemele din acest loc minunat. Maramureșul m-a crescut, aici m-am născut și am decis că aici vreau să trăiesc în continuare, după 14 ani de străinătate. Lumânările pe care le creeăm sunt unicate, modelele fiind atent lucrate pentru un aspect care să se ridice la nivelul așteptărilor clienților noștri. Mereu am susținut că mediul inconjurător e sfânt și, pentur a avea grijă de sănătatea noastră, trebuie în primul rând să avem grijă de natură”, ne-a declarat maramureșeanca.
Raluca la standul Luminessence din Vivo Mall Baia Mare

Pentru cei interesați de comenzi online, puteți să accesați essentiel.ro. Pe Raluca și Luminesscence îi găsiți, de asemenea,  în perioada 16-23 decembrie și în incinta Vivo Mall din Baia Mare, la parter, unde vă așteaptă cu o gamă largă de idei de cadouri de sărbători pentru cei dragi ori, de ce nu, un cadou pentru confortul dumneavoastră propriu!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri