21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Senatorul maramureșean Sorin Vlașin, prezent la inaugurarea Rheinmetall Automecanica

Recomandarea editorului

Am fost onorat să fiu alături de prietenul meu Nick Știrban și onorații săi oaspeți, dintre care îi amintesc pe ministrul Economiei Radu Oprea și președintele Comisiei Economice a Senatului Daniel Zamfir, la un eveniment cu importanță istorică: inaugurarea Rheinmetall Automecanica, o companie născută din colaborarea a două companii prestigioase din industria de apărare: Automecanica Mediaș și Rheinmetall din Germania.
Primirea Automecanica în familia Rheinmetall, inițiată de Nick Știrban, care a devenit și CEO –ul noii companii, nu înseamnă doar o nouă etapă de dezvoltare a acesteia, ci și o nouă etapă în industria de apărare a României.
Așa cum a spus Dr. Björn Bernhard, CEO Rheinmetall Sisteme Terestre, vor urma investiții importante ale Rheinmetall în România, iar acest lucru va întări nu doar poziția companiei și economia țării, ci și capacitatea defensivă a flancului estic NATO.
Unul dintre cele mai importante produse ale companiei a putut fi admirat astăzi de cei prezenți la eveniment: vehiculul blindat de lupta Lynx KF41.
Mult succes Automecanica Rheinmetall în această nouă etapă de dezvoltare! Felicitări Nick Știrban și întregii tale echipe!
Sorin Vlașin,
Senator PSD de Maramureș
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri