7.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

Șoferii băimăreni vor avea parte, în curând, de noi servicii de top la una dintre cele mai moderne vulcanizări și spălătorii auto din Nord-Vestul României!

Recomandarea editorului

Noi pe piața serviciilor de vulcanizare și spălătorie auto, însă constanți în oferirea unei experiențe de top clienților, cei de la BAV Auto au ajuns deja în preferințele băimărenilor pe ambele paliere pe care activează. Însă constanța în calitatea serviciilor oferite nu e singurul factor câștigător pe termen lung.

Investițiile în noi aparaturi moderne, în instruirea personalului, lărgirea gamei de servicii oferite sunt absolut necesare pentru a ridica ștafeta, iar cei de la BAV Auto au înțeles întocmai acest lucru.

În scurt timp, lista serviciilor oferite la una dintre cele mai moderne vulcanizări se mărește, iar printre acestea se va afla inclusiv posibilitatea clienților de a opta pentru vopsirea butucilor și etrierelor în culoarea dorită, în același timp cu un schimb de anvelope.

“Ne dorim să fim cei mai buni de pe piață”

Ne dorim să fim cei mai buni de pe piață. Încă de când am inaugurat această locație, scopul nostru a fost să ridicăm ștafeta pe această piață a vulcanizărilor și spălătoriilor auto. Vrem să acoperim această nevoie a oamenilor de a beneficia de servicii premium, însă pe care noi le vedem normale, la prețuri decente. Investim constant în personal, aparaturi, servicii extra de care clienții să poată beneficia. Toate acestea pentru a oferi clienților noștri o nouă experiență. Vrem să realizăm cel mai modern centru de anvelope.
Lucrăm intens la o nouă listă de servicii pe partea de vulcanizare, unde vom inaugura, printre altele, cel mai modern aparat de geometrie, Hunter”, arată administratorul BAV Auto.

Renumele vorbește deja pentru ei, însă dacă vrei să te convingi singur de cele prezentate, urcă-te în mașină și dă-o pe mâna experților, la adresa de pe bulevardul Independenței nr. 56 din Baia Mare!

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri