17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

Terenul sintetic de la Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu din Baia Mare a fost inaugurat în prezența celor mai mici fotbaliști ai comunității băimărene

Recomandarea editorului

Într-o atmosferă plină de entuziasm și dedicare, comunitatea sportivă din Baia Mare a sărbătorit inaugurarea noului teren sintetic de fotbal de la Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu. Evenimentul, desfășurat în data de 17 decembrie 2023, a adunat aproximativ 300 de copii de la grupele de copii și juniori ai CS Minaur Baia Mare, transformându-se într-o adevărată sărbătoare fotbalistică pentru toți participanții.

Primarul interimar Doru Dăncuș, prezent și de această dată, a transmis cu entuziasm: „Inaugurarea acestui teren sintetic reprezintă o bucurie pentru întreaga comunitate. Proiectul, finanțat exclusiv din bugetul local, este o investiție în viitorul sportului local și în dezvoltarea tinerilor fotbaliști. Suntem convinși că această facilitate va contribui semnificativ la formarea noilor talente din Baia Mare.”

Meciuri demonstrative au animat terenul, oferind atât celor mai mici fotbaliști, cât și „seniorilor”, inclusiv primarului interimar, ocazia de a se bucura de noua infrastructură. Cu un zâmbet, Doru Dăncuș a glumit: „Dacă mă faultează politicul și nu voi mai fi primar interimar, poate mă iau băieții la echipa mare în apărare.”

În contextul sărbătorilor de iarnă, evenimentul a fost onorat de prezența surpriză a lui Moș Crăciun, care a adus cu el sacul plin de daruri pentru cei mai tineri fotbaliști, recunoscând eforturile și devotamentul acestora în cadrul competițiilor din anul precedent.

Terenul de fotbal cu gazon sintetic reprezintă o adiție modernă și durabilă la infrastructura sportivă locală, oferind condiții optime pentru antrenamente și competiții de calibru. Primarul interimar a subliniat: „Este un pas semnificativ pentru dezvoltarea fotbalului în Baia Mare și pentru implicarea comunității în sprijinirea tinerelor talente.”

Evenimentul a fost marcat și de absența lui Cătălin Cherecheș, persoana căreia i se datorează proiectul. Primarul interimar a menționat acest aspect în discursul său, exprimând regretul lipsei acestuia într-o zi atât de specială.

În cuvinte de încheiere, Doru Dăncuș a încurajat părinții și susținătorii prezenți, mulțumindu-le pentru eforturile lor în încurajarea copiilor către sport, cu precădere fotbalul. În același timp, a transmis un îndemn către conducerea clubului Minaur să fie exigenți cu tinerii fotbaliști, subliniind importanța formării unor sportivi cu spirit de luptători specific maramureșenilor.

InfoMM

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri